ΠΑΟΚ: Σημαντική ημέρα για τον Μάρκος Αντόνιο (vid)

Το τελευταίο “διάλειμμα” για τον ΠΑΟΚ πριν από την επανέναρξη της Stoiximan Super League ανήκει στο παρελθόν κι η επιστροφή στην καθημερινότητα των προπονήσεων επιφύλασσε μια ευχάριστη εξέλιξη για όλους.

Εν αναμονή των διεθνών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ήτοι

μια άτυπη προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (22/10, Γήπεδο Τούμπας, 20:30, NOVA SPORTS PRIME).

Σ’ αυτήν δε συμπεριλαμβάνεται ο Φιλίπε Σοάρες καθώς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μάρκος Αντόνιο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λάτσιο και μαζί του “κουβάλησε” έναν μυϊκό τραυματισμό, με το συγκεκριμένο πρόβλημα – όπως όλα δείχνουν – να οδεύει προς το τέλος του.

Κι αυτό επειδή στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης, που ξεκίνησε με rondo, συνεχίστηκε με ασκήσεις γύρω από την επιθετική τακτική κι ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό εμβαδόν, μέρος του προγράμματος ακολούθησε κι ο βραχύσωμος χαφ μπαίνοντας – ουσιαστικά – στο στάδιο των τελικών δοκιμών για την ενσωμάτωσή του σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το αυριανό προπονητικό ραντεβού ορίστηκε γι’ αύριο στις 17:00, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα