Ιστιοπλοΐα: Με 74 σκάφη το περιφερειακό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Στα Οπτιμιστ έτρεξαν 47 σκάφη και έγιναν 5 ιστιοδρομίες.

Στα αγόρια κέρδισε ο Γεώργιος-Λαέρτης Λεονταρίδης του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 5 βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Αθανάσιος Βαμβακάς του Ο.Φ. Θαλάσσης με 19β., ο Άγγελος Ράπτης του Ν.Ο. Κατερίνης με 32β., ο Ευθύμιος Τριανταφυλλίδης του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 34β. και ο Αλέξανδρος Καφετζόπουλος του Ο.Φ. Θαλάσσης με 34 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη

ήταν η Δέσποινα Θεοδωρακοπούλου του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 6 βαθμούς, δεύτερη η Ηλέκτρα Παπαδοπούλου-Λαχανούδη του Ο.Φ. Θαλάσσης με 13β., τρίτη η Αργυρώ Σφίγγα του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 29β., τέταρτη η Ελένη Κοτζακοζίδου του Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με 41β. και πέμπτη η Δέσποινα Γιαννακίδου του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης με 51 βαθμούς.

Στα ILCA4 έλαβαν μέρος 25 σκάφη τα οποία έτρεξαν 5 ιστιοδρομίες.

Στα αγόρια νικητής ήταν ο Συμεών Συνοδάκης του Ο.Φ. Θαλάσσης με 15β., με δεύτερο τον Ορέστη Ζάχο του ίδιου ομίλου με 18β. και τρίτο τον Ελευθέριο Πετρολαδά του Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με 22 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Κοτζακοζίδης του ίδιου ομίλου με 24β. και στην πέμπτη ο Αθανάσιος Κασαπίδης του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης επίσης με 24 βαθμούς.

Στα κορίτσια κέρδισε η Ευγενία Καλιπτσίδη του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 6 βαθμούς. Στη δεύτερη και την τρίτη θέση τερμάτισαν αθλήτριες του ίδιου ομίλου. Η Αναστασία Παπαγεωργίου με 13β. και η Ευθαλία Σμυρνή με 19 βαθμούς αντίστοιχα. Τέταρτη ήταν η Αλεξάνδρα Μανίτσα του Ι.Ο Καβάλας Δήμου Παγγαίου και πέμπτη η Ευγενία Καμνίτσα του Ο.Φ. Θαλάσσης με 68 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα