Ιστορικός θρίαμβος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακροβατικής ηλικιών

Το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο της ιστορίας της πανηγύρισε η ελληνική ακροβατική γυμναστική στη Βάρνα της Βουλγαρίας, όπου οι νεαροί πρωταθλητές της Τετράδας Ανδρών 11-16 ετών ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ηλικιών!
 
Η Τετράδα Ανδρών 11-16 ετών του Α.Γ.Σ. Πυραμίς, αποτελούμενη από τους Αγάπιο Ποδαρά, Αναστάσιο Θεοχαρούδη, Δημήτρη Δαλλόπουλο και Αναστάσιο Καραγκιοζίδη, συγκέντρωσε την κορυφαία βαθμολογία στον τελικό του αγωνίσματος με 27,050 βαθμούς, όπως είχε κάνει και στον προκριματικό, ολοκληρώνοντας έτσι την εξαιρετική παρουσία της στη βουλγαρική

πόλη.
 
Δυνατότητες μεταλλίου είχε και το Μικτό Ζευγάρι 11-16 του Α.Γ.Σ. Πυραμίς, με τη Διώνη Κατικαρίδου και τον Θανάση Τσολακίδη, οι οποίοι είχαν πρωτεύσει στον προκριματικό με σπουδαία εμφάνιση αλλά στον τελικό κατέλαβαν την 6η θέση με 24,950 βαθμούς λόγω μίας πτώσης, πληρώνοντας την απειρία τους.
 
Παράλληλα, στην κατηγορία 12-18 ετών, η Τριάδα Γυναικών του Α.Γ.Σ. Πυραμίς (Βασιλική Σιδηροπούλου / Γεωργία Παπαδοπούλου / Αθηνά Σταματιάδου) τερμάτισε στην 30ή θέση του προκριματικού με 47,580 βαθμούς ως άθροισμα (δυναμικό πρόγραμμα: 23,130 β, πρόγραμμα ισορροπίας: 24,450 β.).
 
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήριά τους στην Τετράδα Ανδρών για την κατάκτηση του ιστορικού χρυσού μεταλλίου, καθώς και στο Μικτό Ζευγάρι για την διάκρισή του, όπως επίσης και στους προπονητές των ελληνικών ομάδων!

Keywords
Τυχαία Θέματα