Ιστορικός θρίαμβος της Φέγενοορντ, διέλυσε με 6-0 τον Άγιαξ!

Ασύλληπτη εμφάνιση και θρίαμβος της Φέγενοορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ ισοπέδωσε με 6-0 τον αποκαρδιωτικό Άγιαξ στο σπουδαιότερο αποτέλεσμα της σεζόν.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Φέγενοορντ απέναντι στον Αίαντα. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες με 6-1 το 1960 και με 9-4 το 1964. Παράλληλα, το 6-0 αποτελεί την βαρύτερη ήττα στην ιστορία του ομάδας του Άμστερνταμ.

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Η Φέγενοορντ κυριάρχησε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, πιέζοντας ανελέητα την ομάδα του Τζον Φαν Σχιπ. Το “χορό” των γκολ άνοιξε στο 34′ ο Παϊσάο, με τον Μίντε τα διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων ένα λεπτό αργότερα. Στο 42′ ο Χάνκο θα πετύχει τρίτο γκολ για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, σε ένα ισοπεδωτικό πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικά, οι γηπεδούχοι έκαναν 17 ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να δεχτούν ούτε μία.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τη Φέγενοορντ να πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα. Στο 56′ ο Μίντε θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση για το 4-0, με τον Τίμπερ να αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 5-0, 6 λεπτά αργότερα. Το τελικό 6-0 σημείωσε στο 66′ ο Παϊσάο– επίσης με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα- σε ένα ολοκληρωτικό δεκάλεπτο των γηπεδούχων. Στη συνέχεια “κατέβασαν” ρυθμούς, “επιτρέποντας” στον Άγιαξ να κάνει τη μοναδική του ευκαιρία στο ματς στο 83′.

Keywords
Τυχαία Θέματα