Καλλιθέα – Παναιτωλικός 2-2 (4-5): Στα προημιτελικά από τα… αποδυτήρια! (highlights)

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναιτωλικός, αποκλείοντας την Καλλιθέα στη φάση των «16».

Μετά το 3-2 στην έδρα τους, οι Αγρινιώτες έφυγαν ισόπαλοι (2-2) από το «Ελ Πάσο», δίνοντας ραντεβού στους «8» με το νικητή της σειράς ΟΦΗ-Κηφισιά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε με Ντουάρτε (7′) και Χουάνπι (12′), βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης από νωρίς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-2 με Λουκίνα (36′) και Τόρες

(90+2′), όμως δεν μπόρεσαν κάτι παραπάνω.

Μάλιστα τελείωσαν τον αγώνα με 10, λόγω αποβολής του Βοσνιάδη (90+3′).

Προβάδισμα από τα αποδυτήρια

Χωρίς διάθεση να αστειευτεί μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ. Ο Ντουάρτε πήδηξε πιο ψηλά από όλους μετά την εκτέλεση φάουλ του Λιάβα και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Αγρινιώτες έκαναν δύο τα τέρματά τους με εξαιρετικό γκολ του Χουάνπι. Ο άσος των φιλοξενούμενων πέτυχε το 2-0 με απευθείας φάουλ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Στο επόμενο διάστημα η Καλλιθέα προσπαθούσε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του ματς και το κατάφεραν στο 36’. Ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά ύστερα από στατική φάση και μείωσε σε 2-1.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου…

Χάος στις καθυστερήσεις – Άντεξε και προκρίθηκε

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, με τον Παναιτωλικό να κρατάει εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα.

Παρά το τέρμα της πριν την ανάπαυλα, η Καλλιθέα δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων και να φτάσει στην ισοφάριση που θα της επέτρεπε να βρεθεί κοντά στο σκορ του πρώτου ματς (3-2).

Εν τέλει ο Τόρες το έφερε στο 2-2 στο 90+2’, βάζοντας… άγχος στον Παναιτωλικό, όμως ήταν αργά για να αλλάξει κάτι! Μάλιστα στην επόμενη φάση οι Αθηναίοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Βοσνιάδη στο 90+3’!

Παρά τη… φωτιά που πήρε η αναμέτρηση στο τέλος, οι Αγρινιώτες  προκρίθηκαν στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 5-4.

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75΄ Τόρες), Τσιντώνης (45΄ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας

Παναιτωλικός (Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76΄ Μαλης), Μαυρίας, Τορεχόν (76΄ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67΄ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59΄ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59΄ Καρέλης)

Keywords
Τυχαία Θέματα