Καλοκαιρινή ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το "Bill & Ted 3"

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά...

To "Bill & Ted Face the Music" μπήκε στο πρόγραμμα και απέκτησε περίοδο έναρξης γυρισμάτων και ημερομηνία πρεμιέρας.

Η ανακοίνωση έγινε από τους πρωταγωνιστές Alex Winter (William "Bill" S. Preston Esq.) και Keanu Reeves (Theodore "Ted” Logan) μέσω του Twitter. Η ημερομηνία πρεμιέρας ορίστηκε για τις 21 Αυγούστου

2020 και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι που μας έρχεται από τα Hammerstone Studios.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους fans, γιατί φαίνεται ότι... πραγματικά... ελπιδοφόρα... θα κάνουμε το καλοκαίρι το: 'Bill & Ted 3: Face the Music'", είπαν οι Winter και Reeves στο βίντεο που δημοσίευσαν. "Και όλα θα γίνουν χάρη σε εσάς, οπότε σας έχουμε ένα μεγάλο χρέος, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε... και να είστε τέλειοι".

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

The world is about to get a lot more excellent. Watch this special announcement from your two favorite dudes! 8.21.20 pic.twitter.com/miOtBhinlC

Bill & Ted 3 (@BillandTed3) March 20, 2019

Οι αρχικοί δημιουργοί Chris Matheson και Ed Solomon έγραψαν το σενάριο, και ο Dean Parisot ("Galaxy Quest", "Red 2", "Fun with Dick and Jane") είναι ο σκηνοθέτης. Οι Scott Kroopf, Alex Lebovici, και Steve Ponc είναι οι παραγωγοί. Και οι Steven Soderbergh, Scott Fischer, John Ryan Jr., και John Santilli είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

To franchice αποτελούταν από δύο άλλες ταινίες, τις "Bill & Ted's Excellent Adventure" (1989) και "Bill & Ted's Bogus Journey" (1991). To "Bill & Ted Face the Music" ακολουθεί το δίδυμο, που είναι τώρα μεσήλικες και αντιμετωπίζουν πραγματικές ευθύνες, και οι οποίοι προσπαθούν να γράψουν το καλύτερο τραγούδι της ιστορίας. Ωστόσο, ένας επισκέπτης από το μέλλον εμφανίζεται ξαφνικά και προειδοποιεί τους δύο φίλους ότι μόνο το τραγούδι τους θα σώσει το σύμπαν.

Με το μέλλον του κόσμου αποκλειστικά στα χέρια τους, οι Bill and Ted, με την βοήθεια των παιδιών τους, νέες ιστορικές φιγούρες, και θρύλους της μουσικής, ξεκινούν την περιπέτεια που θα τους οδηγήσει στο καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ.

Τα νέα για την τρίτη ταινία σας τα φέραμε πέρυσι, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceJohn Wick 3: Αποκλειστικές αφίσες χαρακτήρων - IGN PremiereΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/03 - 17/03Γιορτάζοντας 40 χρόνια Alien με νέες μικρού μήκους ταινίες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα