Κανσέλο: «Η Σίτι υπήρξε αχάριστη…» (video)

Ο Ζοάο Κανσέλο αποχώρησε μάλλον… αναπάντεχα τον περασμένο Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» παραχώρησαν ως δανεικό τότε τον Πορτογάλο στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ το περασμένο καλοκαίρι που έληξε ο δανεισμός του εκεί, ο ίδιος συνέχισε, επίσης ως δανεικός, στη Μπαρτσελόνα.

Παρά το γεγονός πως ο Κανσελο ανήκει ακόμα στη Σίτι, φαντάζει αρκετά δύσκολο να ξαναφορέσει τη φανέλα της στο μέλλον, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος αλλά και ο Πεπ

Γκουαρντιόλα σε παλιότερες δηλώσεις του, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος διεθνής μίλησε στην «A Bola» και θέλησε να βάλει… τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τη σχέση του με τον Ισπανό προπονητή αλλά και τη φυγή του από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Κυκλοφορούν ψεύτικες ιστορίες σχετικά με εμένα και τη Σίτι. Δεν υπήρξε ποτέ κακός συμπαίκτης», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε «Θυμάμαι όταν μου είχαν κλέψει μια φορά το σπίτι και την επόμενη έπαιξα εναντίον της Άρσεναλ. Είχα αφήσει τη γυναίκα μου και την κόρη μου ακόμα τρομαγμένες και σοκαρισμένες στο σπίτι για να παίξω για τη Σίτι. Ήμουν σημαντικός παίκτης για αυτούς και θεωρώ πως είναι αχάριστοι ως προς το πρόσωπο μου».

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα είπε «Ποτε δεν ένιωσα καλύτερος από κάποιον συμπαίκτη μου αλλά αυτή ήταν η άποψη του προπονητή. Ο κόσμος στέκεται σε αυτό διότι ο Γκουαρντιόλα έχει αρκετά περισσότερη δύναμη όταν μιλάει από εμένα. Εγώ όταν το κάνω προτιμώ να λέω πάντα την αλήθεια. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα για κάτι».

Στο τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα λέγοντας «Θέλω να συνεχίσω και τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα και να κερδίσω αρκετούς τίτλους με τη φανέλα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα