Καρδίτσα-Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον για τα «μαγικά χαρτάκια»

Αναλυτικά όσα αναφέρει μεταξύ άλλων η θεσσαλική ΚΑΕ

«Οι «κυανόλευκοι» έχουν εισέλθει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καταβάλλοντας προσπάθεια να καλύψουν την απραξία λόγω της διακοπής που προηγήθηκε ελέω All Star Game και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Ήδη, η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με την έλευση των Ροντ Κάμφορ και Ζήση Σαρικόπουλου και η ενσωμάτωσή

τους σε ρυθμούς προπόνησης, δίνουν τη σειρά τους στην προσπάθεια για πιο εντατική δουλειά και προσαρμογή των αθλητών στο αγωνιστικό προφίλ που επιθυμεί το προπονητικό επιτελείο. Σε αυτό το μοτίβο, η ομάδα θα πραγματοποιήσει φιλική αναμέτρηση με τον Άρη την Τετάρτη (21/12) στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη βελτίωση και αφομοίωση των στοιχείων που επιθυμεί ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του να εμφυσήσουν στους παίχτες τους.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό έχει οριστεί για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 15:15 με διαιτητές τους κ.κ. Νικόλαο Τζιοπάνο, Νικόλαο Σώμο, Μεγακλή-Κωνσταντίνο Μαρινάκη και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια.

Το φίλαθλο κοινό της περιοχής ανταποκρίνεται με πολύ μεγάλη θέρμη στην προπώληση των εισιτηρίων, δείχνοντας τη διάθεση να ζήσει από κοντά ένα τόσο σημαντικό ματς στην Καρδίτσα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική ομάδα. Παράλληλα, η διαδικασία της προπώλησης που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δυο αγώνες προσεχείς αγώνες της ομάδας. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει τους αγώνες με Ολυμπιακό (27/12, 15:15) και Προμηθέα Πάτρας (30/12, 17:00)».

Keywords
Τυχαία Θέματα