Καστορίνα: «Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητά τους» (video)

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το περασμένο καλοκαίρι ο Τζιανπάολο Καστορίνα επέστρεψε στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ως ένας εκ των πλέον «στενών» συνεργατών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Με αφορμή τον σημερινό, πρώτο ημιτελικό του UECL ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Μπριζ, μίλησε σε διαδικτυακό μέσο της Ιταλίας για την επικείμενη αντίπαλο των «Βιόλα», τη βελγική Μπριζ, την οποία κι αντιμετώπισε με τον «Δικέφαλο» στα προημιτελικά.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο «SpaceViola.com Fiorentina» αρχικά: «Αναμφίβολα το ότι έφτασαν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, όπως κι εμείς, σήμαινε ότι ήταν μια ομάδα με αρκετές ποδοσφαιρικές αξίες. Όμως πρέπει να παραδεχθώ ότι έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα τους, τις ιδέες τους για το παιχνίδι, την αθλητική τους φρεσκάδα. Είναι μια ομάδα που μου άφησε κάτι θετικό, ότι είχαν το κάτι παραπάνω από εμάς».

Και συνέχισε: «Τους παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή, έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Ακόμα και στο πρωτάθλημα κατάφεραν να επιστρέψουν. θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω θαύμα. Ωφελήθηκαν πραγματικά από την αλλαγή προπονητή. Όσο για τους παίκτης που ξεχωρίζω, είναι ο Νούσα, που σίγουρα θα τον ακούσουμε τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και ο αρχηγός τους, Βανάκεν. Γενικότερα είναι μια καλή νεανική ομάδα, με αξιοπρόσεκτη πορεία».

Ερωτηθείς για τους Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια, σημείωσε: «Γι’ αυτά τα παιδιά είναι άλλο πράγμα να λαμβάνουν την αναγνώριση μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος, κι άλλο να καταφέρνουν να καθιερώνονται σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το Conference League. Εκεί αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέροντα προφίλ για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, και νομίζω ότι έχουν αποδείξει την ποιότητα τους. Όταν ένας Έλληνας αμυντικός, ο Κουλιεράκης, σκοράρει 4-5 ευρωπαϊκά γκολ σε 12 παιχνίδια, κι ο Κωνσταντέλιας βάζει ακόμα πέντε, είναι μια αρχή για να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Αξίζουν την προσοχή που λαμβάνουν, έχουν προοπτικές και τα πάνε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Cosa aspettarci dal #ClubBrugge stasera

Secondo Paolo Castorina, vice allenatore del #PAOK, che l'ha affrontato nella #ConferenceLeague questo sarà il piano gara del club Belga

L'intervento è stato fatto ieri sera nel corso della nostra trasmissione della #SpaceViolaTV,… https://t.co/Gcq8eySLmY pic.twitter.com/CzJrIx9Zbn

— SpaceViola.com Fiorentina  (@SpaceViola_Com) May 2, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα