Κολωνία – Ντάρμσταντ 0-2: «Αυτοκτονία» εντός έδρας στη μάχη της παραμονής

Η Ντάρμσταντ, πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 22 αγωνιστικές και μάλιστα αυτή ήρθε στο πλέον κρίσιμο σημείο. Οι φιλοξενούμενοι, ήθελαν πάση θυσία την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να διατηρήσουν τις λιγοστές του ελπίδες για παραμονή, ζωντανές.

Η Κολωνία, με νίκη έκανε ένα ακόμη βήμα για να βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή και παράλληλα θα σφράγιζε τον υποβιβασμό της Ντάρμσταντ.

Οι γηπεδούχοι παρά την ανάγκη των τριών βαθμών, δεν απείλησαν τόσο όσο θα έπρεπε για να σκοράρουν. Αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι στο 18 με τον Αλιντού και κάποιες προσπάθειες του Ανταμιάν,

η Κολωνία δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρε.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δώσει βάρος κυρίως στην άμυνα και μετά από κόρνερ πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 57 ο Κλάρερ στάθηκε τυχερός καθώς είδε την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα για να γίνει το 0-1.

Στις καθυστερήσεις την ώρα που η Κολωνία επιχειρούσε να βγει μπροστά για να πετύχει γκολ, η Ντάρμσταντ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Βίλχεμσον για το 0-2.

Κολωνία: Σβέμπε, Τίλμαν, Χούμπερς, Τσάμποτ, Φίνγρεφε Αλιντού(46΄Μάινα), Μάρτελ(66΄Τίγκες), Κρίστενσεν(80΄Ουτ), Κάιντζ(67΄Χουσένμπασιτς), Ανταμιάν, Βάλντσμιντ(66΄Σμιτς)

Ντάρμσταντ: Σούεν, Μάγκλιτσα, Κλάρερ, Ρίντελ, Νούρνμπέργκερ(82΄Κάριτς), Γκιάσουλα(43΄Μούλερ), Κέμπε(82΄Ζίμερμαν), Μπάντερ, Βίλχεμσον, Σεϊντέλ(46΄Χόνσακ), Σκάρκερ

Keywords
Τυχαία Θέματα