Κόντε: Ικανοποιημένος, επιμένει για ενίσχυση

Η Τότεναμ πέτυχε νίκη στις καθυστερήσεις με τον Σάντσες και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου. Ο Αντόνιο Κόντε από τότε που ανάλαβε τον σύλλογο δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα και οδηγεί τους Λονδρέζους στην τετράδα. Ο Ιταλός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γουότφορντ (0-1) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσει η ομάδα για να βελτιωθεί.

“Είναι σημαντικό να πάρουμε τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι πρέπει να υποφέρουμε για να πάρουμε βαθμούς. Χτίζουμε μια ομάδα για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέλλον,

αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτή τη σεζόν. Είναι σημαντικό να είσαι ταπεινός, να παλεύεις και να υποφέρεις, νομίζω ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Ήταν δύσκολο γιατί δεν σκοράραμε αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και όταν βρίσκεις έναν αντίπαλο που είναι καλά οργανωμένος δεν είναι απλό. Όμως όταν σκοράρεις το παιχνίδι αλλάζει και βρίσκεις χώρους για να επιτεθείς. Είμαι ευχαριστημένος με τη δέσμευση και την προσπάθεια των παικτών. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά εύχομαι τα καλύτερα στον κόσμο στον φίλο μου Κλαούντιο Ρανιέρι γιατί [η Γουότφορντ] αξίζει κάτι.”

Ο Κόντε δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ από Ιταλό προπονητή (5-1 ισοπαλία), με τρεις νίκες κόντρα στον Ρανιέρι. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του καθώς σχολίασε πόσο δύσκολη ήταν η πολυάσχολη εορταστική περίοδος. “Το να παίξεις τόσα παιχνίδια σε λίγες μέρες δεν είναι εύκολο. Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι σε 13 ημέρες και αν νομίζεις ότι παίξαμε σχεδόν με τους ίδιους παίκτες, αυτή η περίοδος είναι απασχολημένη, αλλά Ταυτόχρονα προσπαθούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ σημαντικό, οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Πρέπει να βελτιώσουμε την τελευταία πάσα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν 29 σέντρες και κανένα γκολ, είναι σημαντικό για εμάς να βελτιώσουμε την ποιότητα στην τελευταία πάσα γιατί αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να σκοράρεις».

«Ειλικρινά, όταν η Τότεναμ με έβαλε επικεφαλής, ζήτησα χρόνο για να κάνω την αξιολόγησή μου για την ομάδα, τώρα το έκανα και σίγουρα θα έχουμε μια συνάντηση με τον σύλλογο. Είναι σημαντικό να είμαστε πάντα ειλικρινείς, να καταλαβαίνουμε πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, που είναι το σημείο εκκίνησης μας και μετά θα δω. Ο Ιανουάριος δεν είναι απλός, αλλά ίσως δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο και αυτοί οι παίκτες μου δίνουν τα πάντα, μεγάλη δέσμευση και εμπιστοσύνη – η καλύτερη αγορά τον Ιανουάριο είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Τότε θα δούμε ποιες είναι οι προθέσεις μας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα