Κόβεντρι-Μάντσεστερ Γ. 3-3 (2-4 πεν.): Επέστρεψε από την… κόλαση και έδωσε ραντεβού με τη συμπολίτισσα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείδωσε» τη θέση της στον τελικό του FA Cup για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και θα βρει ξανά απέναντί της τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαχ έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στην Κόβεντρι, όμως εν τέλει δεν κάηκε και πήρε τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν να προηγούνται με 3-0 χάρη στα γκολ των ΜακΤόμινεϊ, Μαγκουάιρ και Φερνάντες μέχρι το 70ο λεπτό, όμως κατάφεραν να ισοφριστούν από την τρομερή Κόβεντρι.

Οι «μπλε» μείωσαν σε 3-2 με Σιμς και Ο’Χαρ στο 71′ και το 79′ και ισοφάρισαν στο 90+5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράιτ.

Το 3-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος της παράτασης και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί ο Κασεμίρο αστόχησε για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους αστόχησαν οι Σιφ και Ο’Χαρ, έτσι οι «μπέμπηδες» πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Κόλινς, Λατιμποντιέ (63′ Ταβάρες (106′ Γκόντεν), Τόμας, Κίτσινγκ (63′ Μπινκς), Μπίντγουελ (80′ Ντασίλβα), Εκλς (63′ Τορπ), Σιφ, Ο’Χέιρ, Φαν Έγουικ, Ράιτ, Σιμς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Καζεμίρο, Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Μακτόμινεϊ (103′ Φόρσον), Μέινου (72′ Έρικσεν), Γκαρνάτσο (66′ Άντονι), Φερνάντες, Ράσφορντ (90+7′ Ντιαλό), Χέιλουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα