Κρίστενσεν: «Δεν με βλέπω να μένω στην Τσέλσι, αν δεν παίζω»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησή του από την Τσέλσι άφησε ο Αντρέας Κρίστενσεν, εάν ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι, δεν του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Δανός μπακ «έγραψε» την περυσινή σεζόν 40 συμμετοχές με τους Λονδρέζους υπό την τεχνική ηγεσία του Αντόνιο Κόντε, καθώς ήταν βασικό στέλεχος στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών του Ιταλού. Επίσης, τις προηγούμενες δύο περιόδους (2015-17) ο 22χρονος άσος είχε «γεμάτες» χρονιάς στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στην Γκλάντμπαχ.

Εφέτος, όμως,
δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στην Premier League, ενώ ο Σάρι, ο οποίος «κατεβάζει» ενδεκάδα με δύο σέντερ μπακ, τον έχει χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τη Λίβερπουλ για τον 3ο γύρο του League Cup, καθώς και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει η Τσέλσι στο Europa League, συμπεριλαμβανομένου αυτού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Φυσικό είναι, λοιπόν, μετά τις μόλις τρεις συμμετοχές του στην τρέχουσα σεζόν, ο Κρίστενσεν να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει να φύγει από τους «μπλε».

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Δανίας "bt.dk", τόνισε: «Είναι μια σκληρή σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ δύσκολο. Είχα μια καλή σεζόν πέρυσι και έπαιξα ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν αντέχω να έχω τόση πολλή υπομονή ξανά. Τώρα είμαι 22 ετών και πραγματικά θέλω να παίζω. Τις τελευταίες τρεις σεζόν, έπαιζα, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι δεν με βλέπω να μένω, εάν η τωρινή κατάστασή μου συνεχιστεί και στο μέλλον. Είναι υπερβολικά νωρίς να μιλήσουμε για το πότε θα αλλάξω, εάν πρόκειται να αλλάξω. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια καλή κατάσταση για μένα. Είναι δύσκολο να μπω στην ομάδα και, όταν παίρνουμε τα καλά αποτελέσματα που έχουμε αυτή τη στιγμή, αυτό θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Αυτό είναι ένα δώρο για την ομάδα, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια δύσκολη έναρξη στη σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα