Κροατία : Χωρίς Λιβάγια μετά από φραστικό επεισόδιο με οπαδούς (vid)

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν άντεξε τις προσβολές από τους Κροάτες οπαδούς και ανέβηκε στην κερκίδα να το… συζητήσει.

Marko Livaja leaves Croatian national team after an incident when fans in Rijeka were insulting him. He says he will always be with the national team but the insults in Rijeka have disturbed him from being ready for Nations League finals pic.twitter.com/PovErTFgN4

CroatianFootballNews (@CroatianNews) June 6, 2023

Μετά το φραστικό επεισόδιο αποχώρησε από την αποστολή της ομάδας που θα αγωνιστεί σε λίγες ημέρες στην τελική φάση του Nations League.

Σε ανακοινωσή της η Κροατική ομοσπονδία αναφέρει ότι μετά από συζήτηση με τον κόουτς Ντάλιτς ο Λιβάγια συμφώνησε να μείνει εκτός.

“Δυστυχώς μετά από όσα συνεβησαν τις τελευταίες 24 ώρες νιώθω ότι δεν μπορώ να δώσω το καλύτερο που μπορώ για την Εθνική ομάδα και ότι η παρουσία μου θα χαλάσει την ηρεμία της. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου καλή τύχη στην Ολλανδία, να φέρουν την πρώτη θέση για την οποία σίγουρα έχουν την ποιότητα να καταφέρουν. Ευχαριστώ τον κόουτς για την κατανόηση, τον πρόεδρο Κούστιτς, την ομάδα και την ομοσπονδία για την στήριξη και ελπίζω οι φίλαθλοι να καταλάβουν τι συνέβη. Η Εθνική ομάδα σημαίνει πολλά για εμένα και ελπίζω να είμαι ξανά μέλος στο μέλλον” δήλωσε ο Λιβάγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κροατία, Λιβάγια,kroatia, livagia