Κυριακίδης: "Συγνώμη από τον κόσμο..." (video)

Ο κόσμος του ΟΦΗ έφυγε πικραμένος σήμερα (15/9) από την έδρα της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν κάτι που δυσαρέστησε όλους τους παίκτες των γηπεδούχων. Είναι πολύ χαρακτηριστικός ο τρόπος που εξεδήλωσε αυτή τη δυσαρέσκεια ο Παύλος Κυριακίδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Για το παιχνίδι είπε: “Ενώ μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε στο σκορ, αυτό που θέλαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ
σε μια κόντρα επίθεση κι από εκεί -για έναν ανεξήγητο λόγο- λίγο αρχίσαμε να μην κρατάμε την μπάλα, χάσαμε τον ρυθμό, την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και σκόραρε στις ευκαιρίες που είχε, αντιθέτως με εμάς που δεν τις τελειώσαμε όπως έπρεπε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”.
Είπε για το πού κρίθηκε το ματς: “Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 1-1 θα είχαμε στο δεύτερο μέρος περισσότερες ευκαιρίες να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Αυτό το δεύτερο γκολ έρχεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο και νομίζω, λίγο μας “έκοψε τα πόδια”. Στο τρίτο γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Κάναμε ευακαιρίες, μπορούσαμε και με τον Αραβίδη να μπούμε πάλι στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε κάτι, δεν ήρθε”.
Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο: “Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλια, δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το Πρωτάθλημα. Σήμερα, πρέπει να ζητήσουμε και μια συγνώμη στον υπέροχο κόσμο που είχαμε γιατί ήρθε να μας στηρίξει, την περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε. Ο αγώνας συνεχίζεται, είμαστε ακόμη στην τρίτη αγωνιστική, έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, δεν μας ευνοεί το πρόγραμμα που έχουμε τώρα στην αρχή αλλά παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε περισσότερο και να αρχίσουμε να παίρνουμε τρίποντα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα