Λαμία: Δώρο στον Τόσιτς με φόντο τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics, video)

Η αποστολή της Λαμίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι (4/12, 18:00, NOVA) με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζόραν Τόσιτς είναι στην αποστολή της ομάδας και στο ξενοδοχείο, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του είχε ετοιμάσει μια έκπληξη.

Μέλη της Λέσχης αφού ήρθανε σε συνεννόηση και με τους ανθρώπους της Λαμίας επισκέφτηκαν τον Τόσιτς που είχε αγωνιστεί στη Μάντεστερ

Γιουνάιτεντ τη σεζον 2009-2010.

Του έδωσαν -σε κάδρο- μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο στο ντεμπούτο του τη στιγμή που αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Τότεναμ, καθώς επίσης και μια μπλούζα της Λέσχης.

Ο Τόσιτς συζήτησε με τα μέλη της Λέσχης που ήταν εκεί, τον Γιώργο Τσιποριάδη και τον Δημήτρη Νουβάκη και χάρηκε πολύ με αυτή τη συνάντηση.

Υπέγραψε και το Year Book της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της σεζόν 2009-2010 όπως και τη σημαία της Λέσχης.

Η Λέσχη έκανε σχετική δημοσίευση στα social media. “Ο Zoran ήταν ενθουσιασμενος με την επίσκεψή μας αυτη και πολύ ευδιάθετος να συζητήσει και να θυμηθεί μαζί μας τις τις στιγμές που έζησε με τους Κόκκινους Διάβολους. Μας εκμνυστηρεύτηκε οτι παρόλο που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνίζεται συχνά με την πρώτη ομάδα, ακόμη και η καθημερινή προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ήταν πιο δύσκολη από το να παίζει παιχνίδια σε πρωταθλήματα άλλων χωρών. Απολάμβανε ιδιαίτερα να παίζει υπό τις εντολές του Sir Alex Ferguson, τον οποίον θεωρεί έναν υπέροχο άνθρωπο και προπονητή που κέρδισε φυσικά όλα τα πιθανά τρόπαια. Μας τόνισε επίσης πώς η στιγμή που υπέγραψε στη Manchester United δεν θα την ξεχάσει ποτέ και την έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 για την διάθεση του ποδοσφαιριστή της και ιδιαίτερα τους κυρίους Γιάννη Συρογιάννη και Γιώργο Ζαγκανά για την πολύτιμη βοήθειά τους έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντησή μας μαζί του. Ευχόμαστε από καρδιάς στον Zoran Tosic υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στο χώρο του ποδοσφαίρου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα