Λαπροβίτολα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα είναι στο χέρι μας»

Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στη Βαρκελώνη και έχει κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα με την νίκη του στον πρώτο αγώνα των πλει οφ της Euroleague. Oι Καταλανοί θα είναι γηπεδούχοι και στον δεύτερο αγώνα (26/4) και βρίσκονται με την “πλάτη στον τοίχο”, καθώς είναι αναγκασμένοι να ισοφαρίσουν σε 1-1 νίκες.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα, στις δηλώσεις του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνατότητες τους και ζήτησε μεγαλύτερη βοήθεια

από τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Αργεντίνου παίκτη:

«Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στη σειρά κι όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλή άμυνα, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση, να έχουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε η σειρά να έχει διάρκεια. Θέλουμε να ανακάμψουμε. Θέλουμε να μας βοηθήσει κι ο κόσμος στο Palau Blaugrana, να ασκήσει πίεση στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαπροβίτολα, Τίποτα,laprovitola, tipota