Λειψία-Γκλάντμπαχ 3-2: Νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους

Λειψία-Γκλάντμπαχ 3-2: Νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχουςtbairaktΣάβ, 02/27/2021 - 21:31

Στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» για την 23η αγωνιστική της Budesliga, μετά από ένα εντυπωσιακό ματς η Λειψία νίκησε την Γκλάντμπαχ με 3-2.


Ήταν μια νίκη ανατροπής καθώς οι γηπεδούχοι ήταν με 0-2 πίσω στο πρώτο ημίχρονο.
Με αυτό το τρίποντο παράλληλα έμειναν στην δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από την Μπάγερν.


Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Χόφμαν στην δεξιά γωνία του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Γκουλάσι.


Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 19’ όταν με τον Χόφμαν άνοιξαν την αντεπίθεση, ο Λάτσαρο προχώρησε, και μετά από πάσα του Εμπολό, ο Τουράμ με τον ώμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.


Η Λειψία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει γκολ όταν μετά την σέντρα του Κλάϊφερτ ο Σόρλοθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ όμως ακυρώθηκε μετά από εξέταση VAR με τον σκόρερ να έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 57’ όμως σκόραρε ξανά και αυτό το γκολ μέτρησε. Ο Σόρλοθ έβγαλε την πάσα για τον Χάλστενμπεργκ και ο Ν’Κουνκού τελικός αποδέκτης, με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.


Στο 66’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Ουπαμεκανό έβγαλε τη μπαλιά, ο Ντάνι Όλμο άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει μ’ ένα άγγιγμα και με σουτ ο Πόουλσεν έκανε το 2-2.


Η Λειψία πήρε τη νίκη στο 93’ όταν μετά από πάσα του Ν’ Νκουνκού ο Σόρλοθ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig ΓΕΡΜΑΝΙΑ Στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» για την 23η αγωνιστική της Budesliga, μετά από ένα εντυπωσιακό ματς η Λειψία νίκησε την Γκλάντμπαχ με 3-2. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 21:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα