Λιντς-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Νίκη σωτηρίας με ανατροπή!

Η Λιντς νίκησε με 2-1 την Νότιγχαμ με ανατροπή σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισσάβετ για την 7η αγωνιστική στην Αγγλία, σε μεγάλο (και γειτονικό, 119 χλμ η απόσταση των δυο πόλεων) ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία μεταξύ δυο ομάδων από τις οκτώ στις τελευταίες θέσεις σε απόσταση πέντε βαθμών, στο “Elland Road” στο Δυτικό Γιορκσάιρ, μεταξύ της 18ης γηπεδούχου και της 16ης φιλοξενούμενης, με την βαθμολογική απόσταση στον έναν βαθμό

(27-26)!

Το 0-1 ο Μανγκαλά στο 12′ (πρώτο γκολ στην Αγγλία) μετά το δοκάρι του Ντένις στο 8΄για την καλύτερη στην εκκίνηση Νότιγχαμ. Το 1-1 ο Χάρισον στο 20′ και το 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σινιστέρα για την Λιντς που έκλεισε το ημίχρονο με κατοχή μπάλας 76%!

Η Λιντς με Γκράθια κόουτς για 6ο ματς μετράει 3 νίκες στα 12 τελευταία εντός έδρας (3-5-4) με Σαουθάμπντον και Μπόρνμουθ εντός έδρας και 3 νίκες επίσης στα 16 τελευταία ματς (3-5-8), Σαουθάμπντον εντός και την Γουλβς με 4-2 εκτός έδρας.

49 γκολ ο βασικός σήμερα Μπάφορντ για την Λιντς (δέχεται γκολ πέντε σερί ματς), η οποία αγωνίστηκε χωρίς Άνταμς και Βέμπερ, ενώ η Νότιγχαμ χωρίς ΜακΚένα, Μπολί, Χέντερσον, Γέιτς, Γουντ.

Η Νότιγχαμ μετράει επτά ματς χωρίς νίκη από το 1-0 με την Λιντς στις 5 Φεβρουαρίου (τελευταίο ματς του κόουτς Μαρς!) και έχει μια νίκη στα 14 τελευταία εκτός έδρας ματς (1-3-10), το 0-1 με την Σαουθάμπντον στις 4 Ιανουαρίου. Δέχεται γκολ οκτώ σερί ματς από τη νίκη με την Λιντς. Στον πάγκο δεύτερο σερί ματς ο στόπερ Γουόραλ.

81ο με προπονητή τον Κούπερ η Νότιγχαμ σε όλες τις διοργανώσεις, 46% ποσοστό νικών, σκοράρει με τον Ουαλό επιθετικό Τζόνσον 3 στα 6 τελευταία γκολ.

12ο ματς των δυο ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ, 5 νίκες η Νότιγχαμ και 4 η Λιντς, δυο ήττες η ομάδα του Κούπερ στα 5 τελευταία ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα