Λίβερπουλ: Σημαντική συμφωνία για την επόμενη μέρα

Ο Γερμανός τεχνικός, ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από το «Άνφιλντ» και η διοίκηση της FSG, καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, σε αυτά περιλαμβάνεται ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάικλ Έντουαρντς, που φέρεται να συμφώνησε να επιστρέψει σε ρόλο – κλειδί.

Ο Έντουαρντς, είχε ενταχθεί στη Λίβερπουλ το 2011 από την FSG και ήταν αθλητικός διευθυντής από το 2016 έως το 2022. Ήταν μεταξύ άλλων υπεύθυνος για τις μεταγραφές

παικτών όπως οι Άλισον, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η FSG, φέρεται να έκανε πρόταση επιστροφής πριν μερικές μέρες στον Έντουαρντς, ο οποίος είπε «όχι», ωστόσο οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, επέστρεψαν με βελτιωμένη προσφορά, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν.

Προτεραιότητα του Έντουαρντς, θα είναι η πρόσληψη νέου αθλητικού διευθυντή, με φαβορί τον Ρίτσαρντ Χιούζ, που αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπόρνμουθ.

Φυσικά, αναμένεται και η πρόσληψη του διαδόχου του Κλοπ, με τους Τσάμπι Αλόνσο, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και Ρούμπεν Αμορίμ, να είναι οι κύριοι υποψήφιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Σημαντική,liverpoul, simantiki