Μανωλάς: Η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό και τα σενάρια για… τρίτη!

Νέα σενάρια επιστροφής του Κώστα Μανωλά έκαναν την εμφάνισή του την Τρίτη (16/01), μετά και την αποδέσμευση του Έλληνα στόπερ από την Αλ Σαρζά.

Οι Πειραιώτες αναζητούν κεντρικό αμυντικό και το όνομά του έκανε την εμφάνιση στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, μιας και πρόκειται για παίκτη που με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά.

Θα έχουμε… τρίτη θητεία ή όχι; Ο ίδιος δε θα έλεγε «όχι» σίγουρα, μιας και αγαπάει τον Ολυμπιακό

και ο επαναπατρισμός του για εκείνον θα ήταν το ιδανικό σενάριο.

Μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει, ας περάσουμε να δούμε τι έκανε στη δεύτερη θητεία του.

Ήρθε με προσδοκίες, έφυγε… Σεπτέμβριο!

Με πολλές προσδοκίες άφησε τη Νάπολι ο Κώστας Μανωλάς τον Ιανουάριο του 2022, με στόχο να ηγηθεί μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. Οι πρώτες του παρουσίες ήταν θετικές, με την ομάδα να μη χάνει με εκείνον βασικό.

Όμως στα ματς του Europa League δεν μπόρεσε να βοηθήσει απέναντι στην Αταλάντα, η οποία κέρδισε μέσα-έξω τους Πειραιώτες με συνολικό σκορ 5-1.

Ύστερα από αυτά οι παρουσίες του… αραίωσαν, ενώ ακολούθησε και ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός προς το τέλος της σεζόν. Η τελευταία του εμφάνιση έλαβε χώρα στις 14 Μαΐου στο εντός έδρας 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Και ενώ όλοι περίμεναν με τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 32χρονος να ανεβάσει την απόδοσή του, κάτι η… περίεργη εκκίνηση στην χρονιά από τον ίδιο και τον οργανισμό, έφεραν την αποχώρησή του.

Οι δύο πλευρές επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την Αλ Σαρζά να δίνει τη λύση και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον πολύπειρο αμυντικό. Στα οκτώ του ματς της σεζόν 2022-23 πριν αποχωρήσει, είχε δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Europa League με πέναλτι, καθώς και ήττα στους ομίλους από τη Ναντ.

Στο πρωτάθλημα είχε δύο νίκες και μία ήττα, όμως οι παρουσίες του νωρίτερα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά έφεραν… γκρίνια, πριν αποχωρήσει οριστικά τον Σεπτέμβριο…

Keywords
Τυχαία Θέματα