Μάνταλος: “Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά το σύνολο”

Ο Πέτρος Μάνταλος με δύο ασίστ ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0, με τον διεθνή μέσο της Ένωσης να στέκεται στο πρώτο γκολ που σημείωσε η ομάδα του, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνταλος στην ΕΡΤ:

Για το 0-3: «Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ

είναι μια καλή ομάδα. Ανέκαθεν στην έδρα του μας δυσκόλευε. Δεν κάναμε καλή αρχή τόσο, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ που πετύχαμε στο τέλος του πρώτου μέρους και μετά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά καλύτεροι και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΚ δείχνει ομαδικό πνεύμα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και που παίζει. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

Για την τραγωδία στα Τέμπη και πόσο δύσκολο ήταν να παίξουν ποδόσφαιρο: «Σίγουρα από την πρώτη στιγμή που ακούς αυτό το γεγονός και εγώ και όλος ο κόσμος σκεφτόμασταν τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τρένο και τις οικογένειές τους. Δεν υπάρχουν λόγια. Θα ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα