Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο του Ράτκλιφ

Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία προκειμένου να περάσει στον Ράτκλιφ το 25% των μετοχών με μια πώληση ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα έφερνε τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο να αναλαμβάνει τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών λειτουργιών του συλλόγου.

Ο 71χρονος Ράτκλιφ εξέφρασε τον Ιανουάριο την ελπίδα πως το μερίδιό του στη Γιουνάιτεντ θα έχει εγκριθεί ως τα μέσα Φεβρουαρίου και μόλις χθες (12/2) η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) επιβεβαίωσε

ότι η Premier League ενέκρινε την κίνηση.

Ωστόσο, η έγκριση της FA -απαιτείται για τη συμμετοχή του συλλόγου στη Super League Γυναικών- εκκρεμεί ακόμη, καθώς και ορισμένες άλλες κανονιστικές απαιτήσεις.

Η εξέλιξη της Δευτέρας επιβεβαίωσε ότι η προθεσμία παρατάθηκε έως το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, με όσους βρίσκονται κοντά στη συμφωνία να αναφέρουν ότι η διαδικασία προχωρά θετικά.

Από τις 9 Φεβρουαρίου περίπου το 37% των διαθέσιμων μετοχών της Κατηγορίας Α έχει προσφερθεί προς πώληση στον Ράτκλιφ, μια υπερεγγραφή του 25% που απαιτείται και το οποίο είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω πριν από τη νέα προθεσμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα