Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει άμεσα επιθετικό

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ συμφώνησε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τεν Χαγκ ξόδεψε 83 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Αταλάντα τον Ράσμους Χόιλουντ, η επιθυμία των «κόκκινων διαβόλων» να ενισχύσουν την επίθεση, δεν είναι μυστικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιδίωξε μια κίνηση για τη Χόιλουντ, αφού απέτυχε στις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν της Μπάγερν και τον Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι, αλλά ο Δανός δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην Premier League

στους πρώτους μήνες του στην ομάδα.
Ενώ πέτυχε πέντε γκολ στην καταδικαστική πορεία της Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Champions League, ο Χόιλουντ έπαιξε 14 αγώνες χωρίς να σκοράρει στην Premier League, πριν τα καταφέρει στη νίκη με 3-2 επί της Άστον Βίλα την Boxing Day.

Με έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χόιλουντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αυτή τη σεζόν μαζί με τον Μακ Τόμινεϊ ενώ οι άλλοι επιθετικοί Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Άντονι, έχουν μόλις πέντε τέρματα και οι τρεις μαζί!
Ο Τσούπο-Μοτίνγκ δεν είναι άγνωστος στο ποδόσφαιρο της Premier League, καθώς έπαιξε με τη Στόουκ Σίτι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18, με πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 30 αγώνες κατά τη διάρκεια της μοναδικής του χρονιάς στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα