Μάντσεστερ Σίτι: Απολογήθηκε ο Ουόκερ για την απιστία του

Ο διεθνής Άγγλος παίκτης απέκτησε ένα γιο από τη Λορίν, με την οποία είχε σχέση το 2019, όταν όπως υποστηρίζει βρίσκονταν σε διάσταση με τη σύζυγό του Άνι. Η Λορίν γέννησε τον περασμένο Αύγουστο δεύτερο παιδί, το οποίο αποδείχτηκε πως ήταν του Ουόκερ, κάτι που έφερε τον οριστικό χωρισμό του με την Άνι, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά.

Ο Ουόκερ δήλωσε στην εφημερίδα «Sun»: «Αυτό που έκανα ήταν άθλιο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Έκανα κάποιες ηλίθιες επιλογές και πήρα ηλίθιες αποφάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνά η Άνι. Προσπάθησα να της

μιλήσω, αλλά είναι πολύ πικραμένη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι ο μόνος που πρέπει να κατηγορηθεί για ό,τι συνέβη. Πρέπει να παραδεχτώ τα λάθη μου, το οφείλω απέναντι σε όλους. Οι πράξεις μου προκάλεσαν πόνο σε πολλούς ανθρώπους».

Τέλος, ο Ουόκερ τόνισε: «Προσπάθησα να δραπετεύσω. Δεν ήθελα όμως να φύγω από τη Σίτι και δεν το έκανα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία και τα Μέσα. Ήξερα ότι το ρολόι χτυπούσε. Έφτασα πολύ κοντά στη μεταγραφή. Κάναμε συζητήσεις. Πήγαινα σε έναν μεγάλο σύλλογο, ένα τεράστιο κλαμπ. Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να πάω. Αν ήμουν στη Γερμανία και συνέβαινε αυτό, η Άνι θα έφευγε και θα έμενα στη Γερμανία μόνος μου. Δε θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Πονάει αυτή τη στιγμή και στεναχωριέμαι, αλλά μπορώ να πάω στο σπίτι, να πάω τα παιδιά στο σχολείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα