Ο αληθινός λόγος που ο Μέσι δεν πήγε στην Σαουδική Αραβία

14:08 29/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Λιονέλ Μέσι εξήγησε γιατί επέλεξε τελικά να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, καθώς απέρριψε μια άνευ λογικής πρόταση από την Αλ Χιλάλ, όταν ο ίδιος ήταν ο πιο "καυτός" ελεύθερος παίκτης μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να φέρει πίσω τον πρώην παίκτη της για να κλείσει την καριέρα του στην Ισπανία, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή λόγω των κανόνων του οικονομικού fair play της La Liga.

Η ομάδα της Saudi Pro League, Αλ Χιλάλ μπήκε επίσης στο παιχνίδι για την απόκτηση του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καταθέτοντας μια εντυπωσιακή προσφορά ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για δύο χρόνια την οποία όμως ο Μέσι απέρριψε, υπογράφοντας τελικά ένα προσοδοφόρο συμβόλαιο στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο λόγος για τον οποίο έιπε όχι στην καλύτερη πρόταση ήταν ότι ήθελε να κάνει το καλύτερο για την οικογένειά του και να βρεθεί σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι", δήλωσε σε συνέντευξή του.

"Ακόμα δεν την έχω κλείσει 100%. Μου λείπουν ακόμα μερικά πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Αν η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερνε, ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο την οικογένειά μου".

Διαβάστε περισσότερα

Απίθανο: Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν Μέσι και Κριστιάνο από Fake followers

Saudi pro league: Οι 5 λόγοι που το πρωτάθλημα παραπαίει

Keywords
Τυχαία Θέματα