Μάρκος Αντόνιο: “Μου ταιριάζει ο ΠΑΟΚ, θα αφοσιωθώ στην ομάδα” (vid)

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι εδώ για τον ΠΑΟΚ και δηλώνει ότι σκοπεύει να αφοσιωθεί στη νέα του ομάδα! Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (1/9) επισήμως από τον “Δικέφαλο”, στην πρώτη του εν Ελλάδι συνέντευξη, στο διαδικτυακό κανάλι των “ασπρόμαυρων”, απάντησε γιατί αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αποκάλυψε με ποιον μίλησε πριν πάρει την τελική του απόφαση και τόνισε ότι αισθάνεται ότι η νέα

του ομάδα του ταιριάζει πολύ!

Απαντώντας για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, είπε: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».

Σχετικά με το τι τον οδήγησε να πει “ναι” στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».

Όσο για το ποιος ήταν αυτός, που μίλησε μαζί του πριν πάρει την απόφασή του, αποκάλυψε: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και είμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Ερωτώμενος πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο, εστίασε στα εξής: «Πρέπει να περιμένετε έναν παίκτη, που θα προσφέρει πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα».

Έστειλε το εξής μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα