ΠΑΟΚ: Έντονη δυσαρέσκεια για μη κλήση “Ντέλια” στην Εθνική

Φούντωσε η δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΠΑΟΚ, λόγω της μη κλήσης του Γιάννη Κωνσταντέλια στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, για τους ερχόμενους αγώνες με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ. Όπως υποστηρίζουν οι “ασπρόμαυροι”, ο αποκλεισμός του νεαρού βιρτουόζου μεσοεπιθετικού από τις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ δεν ξεπερνάει απλά, αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν στέκονται, όμως, μόνο στον Πογιέτ. Θεωρούν ότι

εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν ότι, κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας, όμως, για τον αντίθετο λόγο. Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του.

Από το κάδρο της “ασπρόμαυρης” κριτικής βγαίνει η ίδια η Εθνική ομάδα, καθώς, όπως λένε οι διοικούντες τον “Δικέφαλο”, η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην Εθνική ομάδα, της εύχεται καλή επιτυχία. Εκείνο που στηλιτεύουν είναι τέτοιου είδους αποκλεισμοί παικτών, τονίζοντας ότι… “όπως φαίνεται, επανέρχονται οι παλιές συνήθειες, τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβάλλει η Εθνική”.

Keywords
Τυχαία Θέματα