Μαρτίνεθ: “Κάναμε αυτοκριτική, πρέπει να ξεπεράσουμε το τέλειο με τη Γουέστ Χαμ” (video)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική του UEFA Europa League, αναφέροντας:

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει ολα τα ματς. Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να βρισκόμαστε εδώ απέναντι σε μια πολύ ομάδα της Πρέμιερ

Λιγκ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από τέλειο. Αν κάναμε ένα τέλειο ματς στο γήπεδο μας, αύριο πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχει υπάρξει πολλή αυτοκριτική, είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Σε πολλά ματς κάνουμε σωστά πράγματα, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ κάναμε πολλά λάθη. Η αυτοκριτική είναι ο δρόμος για να βελτιωνόμαστε.

Θέλουμε σε κάθε ματε να είμαστε βελτιωμένοι, για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Χθες το βράδυ στο Τσάμπιονς Λιγκ είδαμε εκπλήξεις και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Μετά τις νίκες μας με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ, αλλά και μετά την ήττα με τον ΠΑΟΚ συνεχίσαμε για τη νίκη. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας, είμαστε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μακροπρόθεσμα.

Είναι ένα απ’ τα λίγα άσχημα ματς που κάναμε φέτος. Νιώθουμε άσχημα και είμαστε θυμωμένοι με τον εαυτό μας. Όπως είπαμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κάναμε ένα άσχημο ματς. Μετά από μια πιο ψύχραιμη ανάλυση, μοιράσαμε το ματς σε δύο σκέλη. Πριν το 0-2 και μεγά το 0-2. Υπάρχει ένα πρώτο μέρος πολύ ισορροπημένο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν έμπαιναν τα γκολ των Ποντένσε και Ελ Κααμπί. Αυτό είναι ένα επιχείρημα, μια εξήγηση, ωστόσο είναι εμφανές πως κάναμε πολλά λάθη στο ματς. Είμαι ο πρώτος στις ήττες και ο τελευταίος στις νίκες. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας χτισίματος μιας καινούργιας ομάδας. Προσπαθησαμε μέχρι το τέλος, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, χρησιμοποιήσαμε έναν παίκτη που δεν είχε παίξει σε μια συγκεκριμένη θέση για να δώσουμε βάθος στο παιχνίδι μας. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια μας. Τα δύο γκολ που σκοράραμε στο φινάλε του αγώνα, παρά το γεγονός πως πληγωθήκαμε. ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να μαθαίνεις απ’ τα λάθη και να μην τα επαναλαμβάνεις. Όπως είπε ο Ροντινέι δεν υπάρχει μόνο η νίκη, αλλά τρία αποτελέσματα. Οι μεγάλοι πρωταθλητές όπως ο Ράφα Ναδάλ έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες. Οι στιγμές μας φέτος ήταν καλές, οπότε μιλάμε για μια κακή στιγμή μέσα σε ένα καλό διάστημα.

Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες σε κάθε ευρωπαϊκό ματς. Ακόμα και στη φάση των ομίλων. Ο αντίπαλος είναι μεγάλος, κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ. Όταν ήρθαν στην Αθήνα ήταν αήττητοι για 17 ματς στην Ευρώπη. Όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί, όλα τα ματς είναι σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα