Μαρτίνς: "Εκτός από Ολυμπιακό και Άρσεναλ, να παίξουν καλά και οι διαιτητές"

Μαρτίνς: "Εκτός από Ολυμπιακό και Άρσεναλ, να παίξουν καλά και οι διαιτητές" vkonstanΤετ, 03/10/2021 - 17:07

Μια μέρα πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ (11/03, 22.00, MC Novasports.gr) για τη φάση των "16" του UEFA Europa League ο προπονητής του Ολυμπιακού

Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου αναφέροντας:

Για το αν γίνονται "θαυματα" δύο φορές 

"Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα θαύματα. Δεν είναι θαύμα τρεις συνεχόμενες χρονιές με επιτυχία στην Ευρώπη. Παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και ταυτότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Με πάρα πολλή δουλειά έχουμε κερδίσει να μην αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Εμείς παίζουμε με το δικό μας τρόπο και τη δική μας νοοτροπία, κάτι που θα κάνουμε και απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Άρσεναλ. Γι΄αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Για το μήνυμα προς τον κόσμο 

"Το γήπεδο δεν είναι ποτέ το ίδιο χωρίς τον κόσμο μας, δε θα κουραστώ να το λέω. Ειδικά στην Ευρώπη. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο με τη δική μας ταυτότητα και το δικό μας τρόπο, με σεβασμό στον δύσκολο αντίπαλο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Αυτό μπορώ να πω στον κόσμο μας.

Για τη γοητεία να παίζεις με αγγλικές ομάδες 

"Ξέρουμε ότι η κλήρωση είναι αυτή που είναι. Δεν μπορείς να διαλέξεις. Σίγουρα υπήρχαν λιγότερα μεγάλα ονόματα. Τώρα όμως ασχολούμαστε με την Άρσεναλ. Ξέρουμε ότι η θέση της στην Αγγλία δεν αντιπροσωπεύει την αξία του ρόστερ της και την ποιότητά της. Στην Ευρώπη όμως έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία. Άρα είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, με το καθοριστικό ματς στο Λονδίνο. Η πρόκριση δεν θα κριθεί εδώ, θα κριθεί στο Λονδίνο. Ξέρουμε πώς να παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το κλειδί θα είναι η αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για τη διαιτησία

"Δε θέλουμε να δούμε δύο καλές ομάδες μόνο, αλλά και έναν πολύ καλό διαιτητή για να έχουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι".

Για τον Μπα και για το ποιο θα είναι το κλειδί για το αποτέλεσμα

"Για τον Μπα θα πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για την τελική εκτίμηση, αλλά πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να παίξει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ο καλός εαυτός μας και κυρίως να το πιστεύουμε. Όποιος προσπαθεί και πιστεύει είναι πιο κοντά στην επιτυχία. Ακόμη και κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ".

Για την απουσία κόσμου

"Θα συνεχίσω να λέω ότι το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι ένα τίποτα. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις σε άδεια γήπεδα. Δίχως το πάθος που δίνουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα γυρίσει σύντομα και το ποδόσφαιρο θα γίνει το παθιασμένο άθλημα που ξέρουμε όλοι".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Άρσεναλ Πέδρο Μαρτίνς Uefa Europa League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Τι είπε για Μπα, την απουσία κόσμου και τη διαιτησία. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 17:07 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα