Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του 'Bloody Harvest' για το Borderlands 3

Ότι πρέπει για το Halloween.

Η Gearbox μας έδωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου event του Borderlands 3, 'Blood Harvest', του οποίου trailer μπορείτε να δείτε παραπάνω. Θα έρθει 24 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για όλους τους κατόχους το παιχνιδιού.

Καινούργιοι εχθροί ονόματι "Haunted" θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες του παιχνιδιού και είναι εξοπλισμένοι με ένα debuff ονόματι "Terror". Αυτό το

debuff θα επηρεάζει όραση, χρήση όπλων και ευστοχία του χαρακτήρα μας. Σκοτώνοντας αυτούς τους εχθρούς ανταμειφθείς με κάτι ονόματι "Hectotplasm" που θα χρειαστείς για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Bloody Harvest χάρτη.

Όπως είδαμε και στο trailer, το event θα περιλαμβάνει ένα καινούργιο boss ονόματι Catain Haunt, ένα καινούργιο όπλο, καινούργια skins για τους Vault Hunters, ένα weapon skin, trinket, echo device skin, grenade mod και ένα shield mod.

Και μιας μιλάμε για Borderlands 3, ρίξτε μια ματιά στα νέα στα dedicated drops που έρχονται στο παιχνίδι.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceBorderlands 3: Έρχονται τα Dedicated DropsTo Borderlands 3 γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράςΟ λόγος που ο Troy Baker δεν θα πρωταγωνιστεί στο Borderlands 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα