Ζέρβας: Για Ηρακλή, Παλέ για Αρη και νέα Τούμπα

Ζέρβας: Για Ηρακλή, Παλέ για Αρη και νέα ΤούμπαgpagosΤρί, 02/23/2021 - 15:39

Με αιτία και αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα του Ερασιτέχνη Ηρακλή, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τοποθετήθηκε σχετικώς, κατά σειρά, για Ηρακλή, Αρη και ΠΑΟΚ

στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβολαίου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε τα εξής: 

"Δεν αντιμετωπίζουμε προνομιακά καμία ομάδα. Κάθε υπόθεση των ομάδων της πόλης είναι και δική μας υπόθεση. Δεν μπαίνουμε σε οπαδικές αντεγκλήσεις και διαμάχες. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός.

Χτες ήταν ο Ηρακλής, αύριο ο Άρης και το ζήτημα του Παλέ ντε Σπορ και μεθαύριο ο ΠΑΟΚ με το νέο του γήπεδο. Σε όλα τα θέματα είμαστε καταλύτης επίλυσης.

Ενεργούμε επί της ουσίας και όχι επικοινωνιακά ή επιφανειακά. Θέλουμε δηλαδή το αποτέλεσμα.

Στον Δήμο μας έχουν την έδρα τους τα τρία μεγάλα ιστορικά σωματεία της πόλης μας και η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στα δίκαια αιτήματά τους και στις δυσκολίες τους".

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερασιτέχνης Ηρακλής 'Αρης - Μπάσκετ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off Κωνσταντίνος Ζέρβας ΕΛΛΑΔΑ Οσα είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης σε αθλητικό επίπεδο Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 15:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα