Με αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Το ματς είναι κομβικό και δεν προσφέρεται για πειράματα, όπως αυτά που είδαμε στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι πράσινοι  βολεύονται με δυο αποτελέσματα, αφού με τον ΠΑΟΚ μοιράζονται την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο βαθμός της ισοπαλίας δε δείχνει να χαλάει την ομάδα της Αθήνας, η οποία είναι βέβαιο ότι θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη

με ορισμένες ελλείψεις.

Το ευχάριστο είναι πάντως, ότι τα προβλήματα έχουν μειωθεί σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς επέστρεψαν αρκετά βασικά στελέχη.

ΜΕ 4-3-3 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις, στην άμυνα θα επιστρέψει ο Γεντβάϊ, ενώ δεν αποκλείεται να καθίσει ξανά κάτω από τα γκολπόστ ο Γιούρι Λοντίγκιν. Για τη μεσαία γραμμή σίγουρος είναι ο Αράο, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Μπακασέτας και Τζούρισιτς, ενώ στην επιθετική γραμμή ο Αϊτόρ μαζί με τον Μαντσίνι θα παίξουν στα άκρα και ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ

Συνεχίζει την πίεση ο Παναθηναϊκός προς τη Χετάφε, ώστε να πει το ναι για την απελευθέρωση του Μαξίμοβιτς. Οι πράσινοι προσφέρουν ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να πείσουν τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας και ελπίζουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει από τώρα στην Αθήνα.

Παράλληλα η ομάδα της Αθήνας εξετάζει και την περίπτωση να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να είναι βασικός υποψήφιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα