Κώστας Φορτούνης: Αυτά τα χρήματα τον χωρίζουν από τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι ο καθένας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει λεπτούς χειρισμούς στο θέμα. Εκτός από έλλειμμα επικοινωνίας έχουν απόσταση οι δύο πλευρές. Αυτή δεν αφορά το αγωνιστικό σκέλος, αλλά το οικονομικό.

Το αναφέραμε και στα μέσα της εβδομάδας. Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης έχουν την αίσθηση πως ο κύκλος τους έκλεισε. Βέβαια, δεν είναι και τόσο απλό αυτό.

Μιλάμε

για κάτι παραπάνω από σχέση ζωής! Μετράει 10 χρόνια στη πλάτη της. Κοινώς, έχει ξεφύγει από το αμιγώς επαγγελματικό σκέλος. Πλέον, ανάμεσά τους «μιλάει» ένα τηλέφωνο. Μία επαφή. Ένα ραντεβού. Τα υπόλοιπα έρχονται συν τω χρόνω. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μία επιφύλαξη. Μία διστακτικότητα.

Τα χρήματα που θέλει ο Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ακόμη και στα 30 του παραμένει ο απόλυτος leader στο γήπεδο (και ουχί στα αποδυτήρια) του Ολυμπιακού. Το απόλυτο σημείο αναφοράς. Ακόμη και φέτος με τις σχεδόν 25 αφίξεις νέων προσώπων από την αρχή της σεζόν, εκείνος κρατάει την μπαγκέτα του μαέστρου: 28 ματς/8 γκολ/13 ασίστ! Πάμε στο παρασύνθημα. Νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον λήγει τον Ιούνιο και ο Κώστας Φορτούνης πέραν των fix απολαβών έχει τρομερά μπόνους βάσει των οποίων ξεπερνάει το 1 μύριο ετησίως (καθαρά).

Τι αξιώνει; Την πρόταση συνθήκη συνεργασίας με νετ 1,5 μύριο το χρόνο μέχρι το 2027. Αυτό φαντάζει το ιδανικό σενάριο στο μυαλό του μια και βάσει το οικογενειακό (σ.σ.: πατέρας δύο παιδιών) και επιχειρηματικό status του δεν θα ήθελε να ξεκουνήσει από την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, βγάζει μία απόσταση από τα εν λόγω νούμερα και η λογιστική και ποδοσφαιρική προσέγγιση είναι πως με 3 μύρια για (μαξ) 3 χρόνια είναι μία fair πρόταση για τον 30χρονο πλέι μέικερ του. Κάπου εδώ πρέπει να μπει νερό στο κρασί σε αμφότερες τις πλευρές για την κατάληξη του deal. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε να τον κρατήσει, αλλά… Έχουμε δρόμο ακόμη…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Κώστας Φορτούνης ακόμη και φέτος με 25 νέους παίκτες είναι leader: 28 ματς/8 γκολ/13 ασίστ.+Στο υπάρχον συμβόλαιο ο «Φορτου» έχει μείωση 50% που με τα μπόνους όμως βγάζει εφταψήφιο νούμερο.  

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα