Μεντβέντεφ: Θέλει τελικό με Αλκαράθ στο Πεκίνο

Ο Ρώσος τενίστας στάθηκε στις δυσκολίες που έχει το 500αρι τουρνουά της Κίνας, το οποίο χαρακτήρισε σαν ένα μικρό Grand Slam και τόνισε πως έχει υψηλό κίνητρο να φτάσει μέχρι το τέλος.

«Αυτό θα ήταν αρκετά καλό, αν καταφέρουμε να το κάνουμε. Ωστόσο, είναι δύσκολο. Είναι σαν ένα ATP Masters 1000 ή σαν έναν Grand Slam. Κατά κάποιο τρόπο είναι πιο δυνατό από ένα Grand Slam

καθώς δεν έχεις τους εύκολους πρώτους γύρους, κάτι που μερικές φορές συμβαίνει σε ένα Grand Slam», είπε ο Μεντβέντεφ για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ στον τελικό και συνέχισε:

Το τουρνουά είναι πολύ δυνατό επομένως αν το κερδίσω θα είναι κάτι το υπέροχο. Είναι υπέροχο λόγω αυτοπεποίθησης. Υπάρχουν ακόμη μερικά σημαντικά τουρνουά στη συνέχεια, οπότε όσο καλύτερα παίξεις μέχρι το τέλος τη σεζόν τόσο καλύτερα θα ξεκινήσεις στην αρχή της επόμενης.

Το κίνητρο είναι να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα αυτά και να συνεχίσεις να αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να κερδίσεις αυτά τα μεγάλα τουρνουά, μεγάλους τίτλους απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα