Μετά τον Ζαχίντ να ακολουθήσουν και οι άλλοι!

Μέχρι στιγμής οι Πράσινοι έχουν πάρει λίγα πράγματα από τις εφετινές μεταγραφές τους και αυτό είναι ένα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην κάκιστη εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Με εξαίρεση τον 19χρονο Περέα που έδωσε ενέργεια και πνοή σε μια προβληματισμένη ψυχολογική ομάδα, οι υπόλοιποι άργησαν αρκετά να βοηθήσουν το Τριφύλλι. Ο Μπαρτ Σχένκεφελντ κατάφερε από το πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
να δώσει ηρεμία στην αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού και αυτό ήταν κάτι που είχαν ανάγκη οι Πράσινοι. Ιδιαίτερα μετά το δυνατό... ταρακούνημα στο "Κλ. Βικελίδης". Όμως ο Ολλανδός στόπερ έκανε ντεμπούτο στα τέλη Σεπτέμβρη, έχοντας ήδη χάσει τρία επίσημα ματς.

Ακολούθησε ο Ζαχίντ, ο οποίος ήταν "σκιά" του εαυτού του στα πρώτα παιχνίδια. Όμως έδωσε απαντήσεις με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και μια ηγετική εικόνα στο ματς με τον Πανιώνιο. Πλέον είναι η σειρά των υπόλοιπων νεοαποκτηθέντων να βαδίσουν στα χνάρια των συμπαικτών τους και να αρχίσουν να βοηθούν ουσιαστικά την ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τους περισσότερους παίκτες που απέκτησε εφέτος και δεν έχει πάρει ακόμα τα αναμενόμενα. Ο Κολοβός μέχρι στιγμής είναι αρκετά αγχωμένος στο παιχνίδι του και είναι σίγουρο ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα με την ποιότητα του. Ο Μολό ακόμα δεν είναι στο 100% και δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπεκ, ο οποίος διαθέτει ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που έχουν ανάγκη οι Πράσινοι.

Ο Νούνες είχε καλή παρουσία στην προετοιμασία, "κάηκε" προσωρινά στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή, η οποία ήταν... καταστροφική, ωστόσο έχει την ικανότητα, το ποδοσφαιρικό ταλέντο και την προσωπικότητα για να βελτιωθεί και να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του προπονητή του.

Μην ξεχνάμε και τον Φάουστο Τιένθα, ο οποίος είναι μπήκε τελευταίος στην ομάδα, ταλαιπωρήθηκε και από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και ακόμα δεν είναι σε θέση για να αγωνιστεί. Όμως πλησιάζει η μέρα που θα φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος και οι Πράσινοι περιμένουν τα τρεξίματα και το αγωνιστικό πάθος του Ισπανού αμυντικού χαφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα