Μία κομμένη σκηνή του "First Man" είναι πλέον διαθέσιμη

Πάνω απ' όλα η ασφάλεια.

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την πρεμιέρα του "First Man" στους κινηματογράφους, και η ταινία επιστρέφει πάλι στο προσκήνιο με 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ και την κυκλοφορία της 4K-Blu Ray οικιακής έκδοσης της.

Προσοχή! Ακολουθούν spoiler από την ταινία "First Man" και την κομμένη σκηνή.

Φαίνεται, πως, η συγκεκριμένη έκδοση φέρνει και αρκετά 'καλούδια'

μαζί της. Μαθαίνουμε από το Collider πως μία κομμένη σκηνή, με ιδιαίτερη σημασία για την υπόθεση της ταινίας, βρήκε τον δρόμο της προς το κοινό.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Collider, "Στη σκηνή, ο Neil (Ryan Gosling) και η γυναίκα του Janet (Claire Foy) ξυπνούν για να ανακαλύψουν πως το σπίτι τους έχει αρπάξει φωτιά". Στην πορεία της σκηνής, η οικογένεια καταφέρνει να δραπετεύσει από τις φλόγες, ο πρωταγωνιστής όμως ανακαλύπτει πως ένας από τους γιους του βρίσκεται ακόμα στο κτήριο. Τελικώς, όλα βαίνουν καλώς, με τον γιο να σώζεται και να τη γλιτώνει με ένα μικρό κήρυγμα περί κανόνων ασφαλείας.

Το "First Man" έκανε πρεμιέρα, στους ελληνικούς κινηματογράφους, στις 11 Οκτωβρίου, κερδίζοντας την εκτίμηση κοινού και κριτικών. Με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling και σκηνοθέτη τον Damien Chazelle (Whiplash, La La Land) , η υπόθεση παρουσιάζει τη ζωή του Neil Armostrong, του ανθρώπου που έκανε "ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα".

Η ταινία ακολούθησε τη ζωή του Neil Armstrong κατά τα έτη 1961 έως το 1969, καταγράφοντας όλα εκείνα τα βήματα που τον οδήγησαν στο να είναι ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι. Στο σενάριο, ο βραβευμένος με Όσκαρ Josh Singer (Spotlight) μετέφερε το ομότιτλο βιβλίο του James R. Hansen.

Το "First Man" κατάφερε τέσσερις υποψηφιότητες στα βραβεία της Ακαδημίας, καμία όμως για τον Chazelle. Ο σκηνοθέτης, βεβαίως, έχει βρεθεί στις καρτέλες των υποψήφιων ήδη στην καριέρα του. Την πρωτιά έκανε με το "Whisplash" και τη νίκη κατάφερε με το "La La Land".

Στα επόμενα σχέδια του είναι ένα άτιτλο project, σε συνεργασία με την Apple, που θα πάρει τη μορφή τηλεοπτικής σειράς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑυτές είναι οι υποψηφιότητες των Χρυσών ΒατόμουρωνΤο τρομακτικό του ντεμπούτο ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του "Baby Driver"Spider-Man: Far From Home - First Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα