Μίλαν-Γιουβέντους 0-1: Λοκατέλ-εια! (hls)

Στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A η Γιουβέντους εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι η Μίλαν από το 40′ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τιάο πήρε σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ του Μάνουελ Λοκατέλι.

Ο πρώην άσος της Μίλαν “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα πλησίασε στους δύο βαθμούς από την κορυφή την οποία πλέον έχει η Ίντερ.

Η Μίλαν μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε κάποιες καλές

στγμές, αλλά το κομβικό σημείο είναι η αποβολή του Τιάο για μαρκάρισμα στον Γουεά που έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Γιουβέντους πήρε το πάνω χέρι και κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ στο 63′ με τον Λοκατέλι να σουτάρει, τη μπάλα να κοντράρει και να ξεγελάει τον Μιράντε για το 0-1.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Μιράντε, Καλάμπρια (79′ Κιάερ), Τιαό, Τομόρι, Φλορέντζι, Μουσά, Αντλί (60′ Κρούνιτς), Ρέιντερς (79′ Ρομέρο), Πούλισικ (43′ Καλουλού), Ζιρού (60′ Γιόβιτς), Λεάο

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι (78′ Χάισεν), Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Γουεά (84′ Μιρέτι), Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (56′ Καμπιάζο), Μίλικ (78′ Κιέζα), Κεν (56′ Βλάχοβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα