Μίλαν: Προ των πυλών ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Τζέρι Καρντινάλε επιστρέψει στην Ιταλία για τον αγώνα του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Σουηδός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Καρντινάλε και τον Τζόρτζιο Φουρλάνι εδώ και αρκετούς μήνες, συζητώντας μια πιθανή επιστροφή στον σύλλογο μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο τον περασμένο Ιούνιο.

Ιταλικά δημοσιεύματα, ισχυρίζονται ότι αναμενόταν επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος διεθνούς διαλείμματος, αλλά η τελευταία συνέντευξη

του Ίμπραχιμοβιτς στο Sky Sport Italia έδειξε ότι τα δύο μέρη δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε πλήρη συμφωνία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακόμα βεβαιότητα σχετικά με την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης της Μίλαν, αν και η πιθανή επιστροφή του Καρντινάλε στην Ιταλία πριν από τα τέλη Νοεμβρίου θα προσφέρει στους Rossoneri την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την επιστροφή του Ίμπρα.

Ο Καρντινάλε θα μπορούσε να επιστρέψει στο Μιλάνο στις 28 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει έναν σημαντικό αγώνα Champions League μεταξύ της Μίλαν και της Ντόρτμουντ στο Σαν Σίρο. Θα είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι που κέρδισαν την Παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά παραμένουν τρίτοι στον όμιλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα