Μήτογλου: “Η ατμόσφαιρα θυμίζει εξωτερικό”

“Καλησπέρα σας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη. Διατηρήσαμε το αήττητο σε μια- όπως είδατε- πάρα πολλή καλή έδρα. Να πω για άλλη μια φορά ευχαριστώ στους φανς μας. Ήταν απίστευτοι για άλλη μια φορά. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, κι οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες απώλειες αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε φορά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με μικρότερο σχήμα, ο Κώστας και ο Πίτερς, είναι καλοί, έμπειροι παίκτες. Βρήκαν λύσεις επιθετικά και μας πλήγωσαν. Εμείς

αντιδράσαμε και καταφέραμ  να κερδίσουμε.

Σίγουρα δεν μπορείς να δείξεις περιθώρια βελτίωσης από τη μία μέρα στην άλλη. Όπως είπαμε και στην αρχή της σεζόν, που είχαμε κάποιες ήττες, θέλει χρόνο. Χτίζοντας σερί νικών βρίσκουμε ψυχολογία, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας.

Η ατμόσφαιρα μου θυμίζει πάρα πολύ εξωτερικό, αλλά ταυτόχρονα με την δική μας παρουσίαση και των οπαδών δίνουμε τρομερή ενέργεια και φωνή. Να συνεχίσουμε έτσι. Να μην είναι εύκολο για κάποιον να έρθει και να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο.

Το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις. Υπάρχει ένα σερί νικών για τον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε μπροστά. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Σίγουρα, όμως έχουμε να το θυμόμαστε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και νίκη με νίκη.

Τον Τζέριαν τον ήξερα από την Αρμάνι που ήμασταν μαζί. Ένας εξαιρετικός παίκτης, τρομερό παιδί και ήξερα απ΄την αρχή τι μπορεί να προσφέρει. Η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο οπότε είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και τυχεροί που τον έχουμε.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μακάμπι. Παίζουμε σε μια ουδέτερη έδρα, το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πλέον όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα τέτοιο δυσκολία θα έχουν.

Δυστυχώς η σεζόν με τους αγώνες, τα ταξίδια και την κόπωση προκαλούν αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε άνθρωποι. Συμβαίνουν, οπότε πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Είτε υπάρχουν τραυματισμοί είτε κακές καταστάσεις στη ζωή μας. Σίγουρα ο Κώστας είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με όσα γίνονται. Λατρεύουμε να έχουμε sold out παιχνίδια και κάθε φορά η ατμόσφαιρα είναι πιο μαγική, οπότε στόχος να το διατηρήσουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα