Μήτογλου: «Η Παρτίζαν δεν είναι άτρωτη, δεν υπάρχει φόβος» (video)

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου για το παιχνίδι Παρτίζαν – Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για τις αδυναμίες των Σέρβων, αλλά και την «καυτή» έδρα των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτίζαν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ phusical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο

παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά το μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα».

Για τους επόμενους αγώνες και τον χαρακτήρα του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τί προσωπικότητα έχουμε χτίσει και τί χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για την έδρα της Παρτίζαν: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα