Να και η επίσημη αφίσα του "X-Men: Dark Phoenix"

Από τις στάχτες γεννιέται ο Φοίνικας...

Η πρώτη αφίσα του "X-Men: Dark Phoenix" αποκαλύφθηκε λίγο μετά το trailer.

Στην αφίσα βλέπουμε την Jean Grey, την οποία ενσαρκώνει η Sophie Turner, με ένα υπόβαθρο από τον έναστρο ουρανό και το γράμμα "X" πίσω της.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Μέσω 20th Century Fox.

Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse"

(2016). Θα λαμβάνει χώρα στην δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Εκτός της Turner, άλλα μέλη του cast θα είναι οι James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Evan Peters ως Quicksilver. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix.

Το "X-Men: Dark Phoenix" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε την μουσική της ταινίας.

Η ταινία φαίνεται ότι θα είναι πολύ πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες. Ρίξτε μια ματιά στο trailer για να πειστείτε.

IGN GreeceΗ Sophie Turner φέρνει την αποκάλυψη στο πρώτο trailer του "X-Men: Dark Phoenix"Θα επαναληφθούν κατά ένα μέρος τα γυρίσματα του "X-Men: Dark Phoenix"[Update] Οι λόγοι πίσω από την (δεύτερη) καθυστέρηση των "X-Men: Dark Phoenix" και "New Mutants"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα