Ναϊμέγκεν – Άγιαξ 1-2: Τρεις βαθμοί και προχωράει

Σ’ ένα παιχνίδι που ο Άγιαξ θα μπορούσε να έχει “καθαρίσει” με άνεση βάση ευκαιριών, τελικά το κέρδισε με 2-1 και άγχος στο τέλος. Η ομάδα του Φαν Σχιπ συνεχίζει να παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και να κερδίζει τα παιχνίδια της μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς, θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον 2 τέρματα στο πρώτο μέρος, κάτι όμως δεν κατάφερε μένοντας στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του ματς, με τον Άγιαξ να δημιουργεί ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του 51′ με το σουτ του Τέιλορ να αναγκάζει τον Σίλεσεν σε δύσκολη απόκρουση και την μπάλα να χτυπάει

με δύναμη και στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-0 για τον “Αίαντα” ήρθε από την ωραία προσπάθεια ατομική προσπάθεια του Μπρόμπεϊ που πέρασε και το Σίλεσεν και στο γύρισμά του στη μικρή περιοχή ο Λίνσον την έσπρωξε στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στο 88ο λεπτό από τον Μόρχες που μόλις είχε μπει στο ματς, περιορίζόντας στο ελάχιστο τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων. Η Ναϊμέγκεν κατάφερε στο 90ο λεπτο να σκοράρει με τον Τάβσαν, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο και πολύ δύσκολο γκολ, να βάζει σε πίεση τον Άγιαξ, ο οποίος άγγιξε το 3-1 με τον Άκπομ ο οποίος όμως έχασε… άχαστη ευκαιρία, αλλά να μην αλλάζει κάτι μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα