Νέα ώρα αγώνα και εισιτήρια με Λάρισα

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει η ώρα έναρξης της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου (5/10) με τη Λάρισα, ώστε να διευκολυνθούν οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να μεταβούν εκείνη την ημέρα από το μνημόσυνο των Τεμπών στο "Παλατάκι". Το αίτημα έγινε δεκτό, οπότε η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:15' αντί για 15:45', που είχε οριστεί αρχικά.
Οι "ασπρόμαυροι"
κατέθεσαν το αίτημα διότι στις 11 το πρωί εκείνης της ημέρας προγραμματίστηκε να γίνει στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο των έξι φίλων του "Δικέφαλου", οι οποίοι στις 4 Οκτωβρίου του 1999 άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα επιστρέφοντας από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Για να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους, λοιπόν, όσοι βρεθούν εκεί το Σάββατο (5/10) και θέλουν να πάνε μετά και στο "Παλατάκι" για την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με τη Λάρισα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε μετάθεση της ώρας έναρξης. Στο μνημόσυνο θα δώσει το παρών και αντιπροσωπεία του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ενώ μετά στον αγώνα οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρες εμφανίσεις σε ένδειξη πένθους.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Λάρισα:

"Πρεμιέρα στις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας, που υποδέχεται τη Λάρισα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 16:15 για την 2η αγωνιστική της Basket League. Περιμένουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας για να τιμήσουμε όλοι μαζί την μνήμη των έξι παιδιών που έφυγαν από τη ζωη πριν από 20 χρόνια, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο (5/10), από τις 11:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα (16:15).

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας...

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

-PAOK Sports Arena

Πέμπτη (3/10): 10:00-18:00
Παρασκευή (4/10): 10:00-18:00
Σάββατο (5/10): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ".
Keywords
Τυχαία Θέματα