Νέα βαμπιρική προσθήκη αποκτά το "Godzilla vs. Kong"

Σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Οι Legendary και Warner Bros. πρόσθεσαν στο cast της επερχόμενης ταινίας τους "Godzilla vs. Kong" τον Alexander Skarsgård.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Julian Dennison (Deadpool 2), Brian Tyree Henry (Atlanta), Danai Gurira (Black Panther, Infinity

War), Zhang Ziyi (Memoirs of a Geisha) και Demian Bichir (The Nun) στην "τέταρτη ταινία του MonsterVerse των Legendary και Warner Bros.".

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Adam Wingard (The Guest) ενώ σεναριογράφος ο Terry Rossio (Pirates of the Caribbean).

O Alexander Skarsgard στην σειρά "Battleship".

Άγνωστος παραμένει ο ρόλος τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το "Godzilla vs. Kong" θα ακολουθήσει μετά το "Godzilla: King of the Monsters", στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kyle Chandler (Friday Night Lights) και Vera Farmiga (Bates Motel) και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου 2019 (ΗΠΑ). Σε αυτήν, θα δούμε "ένα πάρτι" από τέρατα, όπως τα Rodan, Mothra, Ghidorah, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη Michael Dougherty ("Krampus"), o οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον συνάδελφο του Zach Shields.

Ο Skarsgård έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της σειράς "True Blood". Αργότερα πρωταγωνίστησε ως ο ομώνυμος χαρακτήρας στο "The Legend of Tarzan" αλλά και στο "Zoolander 2". Μία εκ των πρόσφατων σειρών του ήταν το "Big Little Lies". Αναμένουμε να τον δούμε στη μίνι-σειρά του BBC, "The Little Drummer Girl".

Το "Godzilla vs. Kong" θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Οι Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί σε νέα ταινία Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 15/10-21/10 Στο συρτάρι μπαίνει η κινηματογραφική μεταφορά της "Barbie"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα