Νεϊμάρ: "Του χρόνου θέλω να παίζω με τον Μέσι"!

Νεϊμάρ: "Του χρόνου θέλω να παίζω με τον Μέσι"!alambosΠέμ, 12/03/2020 - 02:51

Ο Νεϊμάρ κατά καιρούς έχει δείξει ότι όταν μιλάει το κάνει με ειλικρίνεια. Αυτό έκανε και λίγη ώρα μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο "Old Trafford" επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος super star είπε: "Αυτό που

θέλω είναι να παίξω ξανά με τον Μέσι. Το διασκεδάζω ακόμα μαζί του στο γήπεδο. Το που θα παίξουμε δεν είναι πρόβλημα. Ακόμα και στο μέρος μου. Πρέπει να το δοκιμάσουμε την επόμενη χρονιά. Δεν ήρθα στην Παρί για να παίζω στο Europa League."

Πλέον αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον δύο πράγματα. Πρώτον τί θα πει ο Μέσι σε περίπτωση που ερωτηθεί σχετικά με την δήλωση του Νεϊμάρ. Και δεύτερον αν θα μπορούσε να γίνει ένας τέτοιος "γάμος" που θα δημιουργούσε το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο των ημερών μας.

 

Neymar sobre Messi

"Quiero volver a jugar con él. Seguro el próximo año"@ESPN_JorgeRamospic.twitter.com/gaSEJeiAjg — Jorge Ramos (@JorgeRamosFUT) December 2, 2020

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τεράστια δήλωση απο τον Νεϊμάρ λίγη ώρα μετά τη νίκη της Παρί στο "Θέατρο των ονείρων"! 

Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 02:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα