Νέο κρούσμα ίωσης στη Γαλλία!

Ένα ακόμη κρούσμα με ίωση βρέθηκε στην Εθνική Γαλλία. Στο παιχνίδι του ημιτελικού κόντρα στο Μαρόκο απουσίαζαν οι Ουπαμεκάνο και Ραμπιό, οι οποίοι είναι άρρωστοι. Νέο πρόβλημα ίωσης και με τον Κομάν της Μπάγερν Μονάχου, που ταλαιπωρείται με πυρετό και πονόλαιμο.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για κορωνοϊό ωστόσο τόσο η ιταλική «Gazzetta dello Sport» όσο και η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» αναφέρει ότι η Γαλλία

έχει αυξήσει τις προφυλαξεις για να μη ξεφύγει η κατάσταση εν όψει του τελικού με την «αλμπισελέστε» την Κυριακή (18/12, 17:00, MC Novasports.gr).

«Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για πιθανή επιδημία, πρόκειται για περιπτώσεις πυρετού λόγω των επιπτώσεων του κλιματισμού στα γήπεδα και στα διάφορα περιβάλλοντα, που επιδεινώνονται από τις προσπάθειες στο γήπεδο. Φυσικά και έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα», σχολίασε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Αξίζει να σημειωθέι ότι η FIFA δεν υποχρεώνει τις ομάδες να υποβληθούν σε τεστ και σε περίπτωση που κάνουν δεν είναι υποχρεωμένες να αποκαλύψουν τα αποτελέσματα για λόγους απορρήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα