Νιούκαστλ: Η αποκάλυψη του Χάου

Ο πολυσύνθετος αμυντικός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού στην πλάτη, όπως δήλωσε ο προπονητής των «ανθρακωρύχων» Έντι Χάου ενόψει της αυριανής (Τρίτη 7/11) αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 31χρονος «προσγειώθηκε» άτσαλα με την πλάτη του όταν πήδηξε για μια κεφαλιά στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ το Σάββατο (4/11), χτυπώντας άσχημα

στη σπονδυλική στήλη.

«Ο Νταν Μπερν θα μείνει εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα. Προσγειώθηκε άσχημα με την σπονδυλική του στήλη. Ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς» τόνισε ο Χάου στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (6/11) και πρόσθεσε:

«Δεν χάνουμε μόνο μία θέση, χάνουμε και την ικανότητά του να παίζει σέντερ μπακ. Αλλά είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συνηθίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι είναι υποχρεωτική η νίκη, αλλά ο συγκεκριμένος όρος μάλλον χρησιμοποιείται υπερβολικά στο ποδόσφαιρο.

Είναι όμως ο μόνος τρόπος που προετοιμαζόμαστε. Ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, δεν έχουμε ποτέ κάτι άλλο στο μυαλό μας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε κι αυτό…».

Keywords
Τυχαία Θέματα