Νις – Ρεμς 2-1: Πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους! (highlights)

Η Νις στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1, νίκησε 2-1 την Ρεμς για να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Παρί.

Οι παίκτες του Φαριόλι, είχαν τον έλεγχο της μπάλας, είχαν τις ευκαιρίες και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ναντ.

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο

Αμφότερες ομάδες έδειξαν διάθεση να φτάσουν στο γκολ στο πρώτο

ημίχρονο, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν όπως θα ήθελαν. Η διάθεση υπήρχε αλλά Λαμπόρντ και Μόφι δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 31, με εκτέλεση φάουλ του Τεμά για τον Αμπντελχαμίντ να μην προλαβαίνει για λίγο την μπάλα.

Άλλη εικόνα στο β΄ημίχρονο!

Εντελώς διαφορετική η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου! Η Νικς μπήκε με το πόδι στο…«γκάζι» αποφασισμένη να φτάσει στο γκολ! Στο 55 ο Λαμπόρντ πήρε την μπάλα στο κέντρο έφτασε έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ τιμώρησε τον Ντιούφ για το 1-0 με το τρίτο φετινό του γκολ και πρώτο σχεδόν μετά από τρεις μήνες!

Η Ρεμς, πήρε μέτρα στο γήπεδο πίεσε και είχε δοκάρι με τον Ίτο στο 67! Στο 78΄ο Αμπντελχαμίντ μετά από σέντρα του Ίτο πήρε την κεφαλιά για να κάνει το 1-1!

Η χαρά του γκολ ωστόσο κράτησε λίγο για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Μπογκά στο 82 έπιασε σουτ, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Ντιούφ και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αυτή είναι η πρώτη νίκη της Νις εντός έδρας κόντρα στην Ρεμς, μετά από τρεις διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες.

Νις(4-3-3 – Φαριόλι): Μπούλκα, Λοτομπά, Τοντιμπό, Ντάντε, Μπαρντ, Σανσόν(84΄Κλοντ Μορίς), Ενταγισιμίγιε, Ροζάριο(84΄Μπουνταουί), Λαμπόρντ(76′ Γκεσάν), Μόφι, Μπογκά(90΄Περό)

Ρεμς(3-5-2-Στιλ): Ντιούφ, Αμπντελχαμίντ, Οκούμου, Αγκμπαντού, Φοκέ(68΄Χάντρα), Ρίτσαρντσον(68΄Νακαμούρα), Ματουσίβα, Τεμά, Ντε Σμετ(88΄Σαλάμα), Ντάραμι(75΄Ντιακιτέ), Ίτο

Keywords
Τυχαία Θέματα