Νουβέλα prequel Hunger Games ακολουθεί τις "σκοτεινές μέρες" της Panem

Όταν οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους.

Φαίνεται μάλλον ότι θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στον δυστοπικό κόσμο της Panem. Η σειρά του Hunger Games θα επιστρέψει με ένα prequel βιβλίο που θα τοποθετείται 64 χρόνια πριν την αρχική τριλογία και λογικά θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη κινηματογραφική προσαρμογή.

Σύμφωνα με την συγγραφέα Suzanne Collins μέσω του The Hollywood Reporter,

η νουβέλα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2020 και θα διαδραματίζεται στην "περίοδο ανασύστασης 10 χρόνια μετά τον πόλεμο", η οποία οδήγησε και στην δημιουργία των Αγώνων Πείνας (Hunger Games).

Πιθανή κινηματογραφική προσαρμογή του prequel Hunger Games Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή ή τους χαρακτήρες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, η Collins έκανε νύξεις για θεματικούς άξονες που θα δούμε στο prequel. "Η περίοδος επανασύστασης, πιο συχνά γνωστή ως οι Σκοτεινές Μέρες (Dark Days) - όπου η χώρα της Panem παλεύει να σταθεί στα πόδια της- δίνει πρόσφορο έδαφος για τους χαρακτήρες ώστε να πιαστούν με τέτοιες ερωτήσεις και να επαναπροσδιορίσουν τις οπτικές τους για την ανθρωπότητα".

Η Lionsgate βρίσκεται σε επικοινωνία με την Collins για την προσαρμογή της νουβέλας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Lionsgate, Joe Drake (μέσω THR). "Συνομιλούμε μαζί της κατά τη διάρκεια της συγγραφής", είπε ο Drake, "και περιμένουμε με ανυπομονησία να δουλέψουμε με κείνη πάνω στην ταινία". Η Lionsgate ενδιαφερόταν να αναπτύξει prequel "Hunger Games" ήδη απ' το 2015.

Η αρχική τριλογία βιβλίων ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια των Hunger Games και την επανάσταση που οδήγησε στην κατάργηση τους με πρωταγωνίστρια την Katniss Everdeen, την οποία υποδύθηκε η Jennifer Lawrence στις ταινίες της Lionsgate.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.IGN GreeceΟι εκδύσεις Anubis, παρουσιάζουν το Fire & Blood (Φωτιά και Αίμα)Παρουσίαση: Το Κήρυγμα της Φωτιάς της Φραντσέσκα ΧεγκΠαρουσίαση: Η Μηχανή του Χρόνου του H.G.Wells

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα